Hírek

2017.06.18. 18:15

Közeleg a Fehérvár Szépe nevezési idő vége!

FEJÉR MEGYE Idén tizenötödik alkalommal rendezzük meg Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyt, amelynek nevezési határideje június 20-án, azaz holnap éjfélkor lejár!

S. Töttő Rita

Minden esztendőben csodás nyári élményeket köszönhetnek a versenyzők a Fehérvár Szépe versenynek, amelyet idén immáron tizenötödik alkalommal rendezünk meg.

A nyertes egy félmillió forintos utazást kap, a döntős lányok pedig az értékes ajándékok mellett rengeteg felkérésre számíthatnak a megmérettetés után. Már nincs sok lehetőség, hogy bekerülj a versenyzők körébe, akik már alig várják, hogy elkezdődhessen a felkészülés, a szépülés és az izgalmas programok sora. Jelentkezz Te is, ha:

- 3 hónapig a figyelem középpontjában szeretnél lenni!

- 16 napos felkészülés alatt állati jó programokon szeretnél részt venni!

- Sztárokkal szeretnél színpadra lépni!

- Életre szóló barátságokat szeretnél kötni egy jó csapatban!

Dudás Patrícia, tavalyi győztesünk, a koronázás utáni pillanatokban. A győzelem percei, melyről oly sok fiatal lány álmodozik, s ami Veled is megtörténhet, ha jelentkezel!  Fotó: FMH-Archív

Ha augusztus 26-ig betöltöd a 17. életévedet, nem nyertél még Fehérvár Szépe versenyt, akkor ott a helyed a megmérettetésen! Nem kell a jelentkezéshez más, mint egy önéletrajz, egy egész alakos és egy portréfotó magadról, elérhetőségek, melyeket csak fel kell tölteni a feol.hu-n található linkre, és kész is! Az elődöntő június 27-én lesz, a döntő pedig, színes gálaműsorral a Vörösmarty Színházban, augusztus 26-án.

Itt az idő! Jelentkezz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!