Hírek

2015.07.30. 07:16

Közokirat-hamisítás és lopás Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

Jegyellenőrök kértek rendőri segítséget Székesfehérvár, Palotai útról 2015. július 29-én 20 órakor, mivel egy 24 éves nő érvénytelen és más nevére kiállított utazási kedvezményre jogosító igazolvánnyal akart menetjegyet váltani magának egy helyi járatos autóbuszon. A kiérkező rendőrök igazoltatták J. Beatrix helyi lakost, majd elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A járőrök Dunaújvárosban, a Nagy Imre utcában igazoltattak 2015. július 29-én 23 órakor egy helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 27 éves K. Tamás két nappal korábban eltulajdonított egy versenykerékpárt, ezért elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A férfi a bűncselekménnyel kapcsolatosan beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!