Hírek

2015.01.29. 18:20

Közügyekért díjas a megyei főkapitány

Székesfehérvár - A VOSZ Fejér Megyei Szervezete által díjazott Varga Péter rendőr ezredes a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 1300 fős személyi állományának nevében vette át az elismerést a csütörtöki átadó ünnepségen.

Az elismerést eredetileg tavaly november 20-án, a Fejér megyei Príma-díjátadó gálaesten adták volna át, de akkor a díjazott egyéb szolgálati elfoglaltsága miatt a rendezvényen nem tudott részt venni. A VOSZ országos vezetőségének támogatásával a VOSZ Fejér Megyei Szervezete a tavalyi ünnepségen immár kilencedik alkalommal díjazott művészeket, illetve szaktekintélyeket. A különböző kategóriák mellett a Köz-ügyekért díjat négy területen polgári védelem, tűzoltás, településfejlesztés, közbiztonság dolgozók legkiválóbbjai kapták. A hagyományhoz híven a korábbi évben díjazott Vörös Ferenc ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes adta át az oklevelet és az ajándéktárgyakat Varga Péternek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!