Hírek

2017.08.16. 09:11

Közúti balesetek Fejér megyében: Ma három személyi sérüléssel járó eset történt

Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

Ráckeresztúron személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 15-én reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakos balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy egyenesen haladó járműszerelvénynek és az oldalának ütközött. A balesetben a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

Fotó: Police.hu

Ahogy arról korábban a police.hu beszámolt, a 6209-es számú útra, Szabadegyháza térségébe 2017. augusztus 15-én délután kértek rendőri segítséget. Egy férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett a gépkocsijával, az útról lehaladt, majd árokba borult. A jármű vezetője nem használt biztonsági övet, ezért kiesett a járműből és az autója alá szorult.

Fotó: Police.hu

A 7-es számú főúton, Kápolnásnyék térségében szintén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek a rendőrök. Egy perkátai férfi későn észlelte, hogy egy előtte haladó gépjármű lassít és az ütközés elkerülése érdekében hirtelen balra kormányozta az autóját, árokba hajtott, majd egy fának ütközött. A balesetben a gépkocsi utasa súlyos sérülést szenvedett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a közlekedőket, hogy minden esetben tartsák szem előtt a közúti közlekedési szabályokat és körültekintően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!