Hírek

2009.04.09. 02:28

Kultúra a Mokkában

Székesfehérvár - A Mokka Kultúrkávézó nagypénteki programja kellemes klasszikus dallamokat ígér, a jövő héten szatirikus est is lesz.

Kocsis Noémi

Lapunkban is írtunk már a Vízer Dániel-Tóth Dávid muzsikuspárosról, nagypénteken ők szórakoztatják a publikumot klasszikus dallamokkal a Mokkában, 19 órától.

Fiatal dzsessz-szakosoknak is bemutatkozási lehetőséget biztosít a hely: 15-én 19 órakor például Perlaki Péter trombitál majd, őt Tóth Viktor kíséri gitáron. Április 17-én 19.30-kor szatirikus irodalmi esttel készül az itt gyakorta fellépő Prospero Színkör-tag, Horváth Gergely. Aznap este két műből, Orbán Ottó: A világ teremtése és egyéb badarságok, valamint Mark Twain: Ádám és Éva naplója című könyvéből olvas fel a szatirikus gondolatokra fogékony fiatal színjátszó.

A Mokka filozófiai sorozatában az Új Akropolisz Kulturális Egyesület munkatársai tartanak előadásokat: április 25-én a változások miatti félelmekről lesz szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!