Hírek

2017.02.24. 09:19

Csonttá fagyva és lefogyva küzdenek az életükért

Etyek – Még mindig bíznak az emberben, pedig életük egy pontján valaki elhagyta őket. Küzdelmük még nem ért véget, az etyeki állatotthonban élnek és szerető, új gazdira várnak.

S. Töttő Rita

Zizi egy 4 év körüli jagd terrier szuka, akit az utcán kóborolva találtak állatbarátok. Korábbi gazdája érthetetlen okokból lemondott róla, pedig az etyeki állatvédőknél kiderült, hogy egy rendkívül emberközpontú, ragaszkodó kiskutya, aki csak egy szerető családra vágyik. Láthatóan nyugodt természetű, kedves kutyalány, de fajtajellegéből adódóan vadászösztöne olykor felszínre tör. Tanítással, neveléssel, megfelelő mértékű figyelemmel sok mindent el lehet nála érni – mondják róla gondozói.

Bobby

Dante is itt él, pedig korábban tesóival és mamájukkal még a napi betevő falatért küzdött, csonttá fogyva, testileg-lelkileg meggyötörten élte mindennapjait. Egy bejelentésnek köszönhetően menekült meg kegyetlen gazdájától, most viszont kivirulva, egészségtől kicsattanva bolondozik és élvezi az élet adta örömöket. Azt mondják, minden kutyával jól kijön, emberekhez ragaszkodik,.  Kutyás, gyerekes családoknak, vagy fiatal pároknak is ajánlják, akik türelemmel és sok szeretettel mutatják meg neki az élet napos és szép oldalát.

Bóbita

Bobby loncsos bundával, soványan, elhanyagolt állapotban került az etyekiekhez. Eddigi életét láncon töltötte, de ettől függetlenül megmaradt  kedves, mosolygós kutyának. Hihetetlenül bújós, vidám, emberközpontú 5 év körüli szőrmók, akinek olyan gazdit keresnek, ahol családtagként élhet.

Zizi

Tanítást, nevelést, sok foglalkozást igényel, mert ez kimaradt eddigi életéből. Kajla kölyökként viselkedik, de lehet, az örök fiatalság elixírjét nála kell keresnünk, mert tényleg fiatalos lendülettel veti bele magát az életbe. Szőre ápolást igényel a későbbiekben is, teste pedig energiadús étrendet, mert sajnos nagyon sovány még.

Dante

Bóbita egy 4-5 hónap körüli szépséges kölyöklány. Vizslaméretű lesz, kertes házban, de akár lakásban is élhetne. Mindenképp tanítást, nevelést igényel, igazi kis kajla kölyök. Nagyon ragaszkodó, szeretetéhes kutyuska. Kizárólag olyan családot keresnek számára, ahol minőségi időt töltenek vele, részt vehet a gazdik mindennapjaiban. Mint kiderült, az autós utazásokat kedveli, pórázon szépen sétál. Gyerkőcök vagy másik kutya mellé is jó választás. Mind esélyt érdemelnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!