Hírek

2014.06.25. 16:45

Kutyaszépségeink - Lezárult a verseny, a nyertesek boldogok

Leiah, Scooby és Brúnó most nagyon boldog lehet, ugyanis ők nyerték lapunk kutya-, macska szépségversenyét. Gazdáik hálásak is lesznek nekik.

S. Töttő Rita

Szerettük volna, hogy a három nyertes egyidőben legyen jelen a Fejér Megyei Hírlap idei kutya-, macska szépségversenyének szerdai díjátadóján. Ez azonban nem jelentette azt, hogy ezt maguk a díjazottak is így gondolták. Ezért hát akadt egy kis kalamajka a szerkesztőség udvarán, amikor összejöttek a nyertesek...

Majd négyezren szavaztak idén a Fejér Megyei Hírlap kutya-,macska szépségversenyének döntőseire, amelyek között szép számmal akadt eb és cica is egyaránt. Az élet azonban most úgy hozta, hogy a dobogós helyre kutyák kerültek, talán nem véletlenül, a szerkesztőségben meg is fogalmazták a lehetséges okot: a kutyás társadalom szervezettebb, többen „kattannak” rá a kedvenceikkel kapcsolatos témákra. Ez most jól jött a gárdonyi Hangyál Mónikának és kedvencének, Leiah-nak, ugyanis ők kapták a legtöbb szavazatot versenyünkön. Élőben kiderült: a 18 hónapos magyar vizsla valóban csinos jószág, megérdemelten kapta meg az első helyezést.

– A díjat pedig rá költjük, ugyanis mindig a legjobbat kapja, imád enni – árulta el a gazdi, mit kezd a 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal.

Scooby, a sharpei második helyezést ért el , amelynek fehérvári gazdája, Cseh Zsuzsanna nagyon örült. Persze bevallja, hogy a fajtára jellemzően elég makacs és önfejű állat, de családi körben annál kedvesebb.

A második helyezett a 20 ezer forintos utalványból pedig tápot és jutalomfalatot kap. Ahogy a harmadik helyezett labrador is. Brúnó is igazi családtag a perkátai Krizsán Anitáéknál, akik imádják az egy éves jószágot.

– Brúnó a labdák és kötelek szerelmese, kap is majd néhányat a nyereményből – tette hozzá Anita, mivel jutalmazzák majd kedvencüket a 10 ezer forintos ajándékutalványból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!