Hírek

2016.07.25. 18:35

Labdáért házimozi: Szerkesztőségünkben vették át nyereményeiket

Székesfehérvár - Kisorsoltuk a PLT által szervezett Keresd a labdát! játék győzteseit: nyereményeiket hétfőn vehették át szerkesztőségünkben Zajácz D. Zoltántól, lapunk digitális főszerkesztőjétől.

Buthy Lilla

Most Fejér megyébe került a fődíj: székesfehérvári nyertesünk Koháriné Pásztor Beáta házimozi rendszert vehetett át, a Mátyásdombról érkező Tóth Károly Illés pedig egy tabletet nyert. Fotó: Molnár Artúr

A futball Európa-bajnokság ideje alatt játszhattak velünk olvasóink az online felületünkön. Hírportálonként öt tablet talált gazdára: Fejér megyében Tóth Károly Illéshez került a nyeremény, aki Mátyásdombról érkezett az átadóra. A játék fődíját, az értékes házimozi rendszert pedig egy székesfehérvári olvasónk, Koháriné Pásztor Beáta vihette haza. Elmondása szerint őt nem annyira érdekli a foci, a fia és férje szállt harcba a nyereményeinkért. Mindkét nyertesünk elmondta, már nem először játszottak velünk, régebben keresztrejtvények megfejtéseit is beküldték, de volt már, hogy koncertjegyeket vagy belépőket is nyertek a játékainkon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!