Hírek

2015.05.22. 06:03

Lángra kapott egy autó motortere

Három közlekedési baleset történt csütörtökön Fejér megyében.

A Béke téren menet közben kapott lángra egy autó motortere. A tulajdonosnak egy buszvezetőtől kapott porral oltóval sikerült megfékeznie a tüzet. A székesfehérvári tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, a motorteret vízzel visszahűtötték, majd félretolták az autót az útról. A Szekfű Gyula utca és a Mancz János utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. A mentők egy sérültet szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Késő délután az intenzív esőben fél órán belül két közlekedési balesethez riasztották a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit. Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kápolnásnyéki lehajtó közelében egy mikrobusz és egy személygépkocsi ütközött. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben három felnőtt és két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett. A pázmándi önkéntes és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították és a leállósávba félrehúzták a járműveket. A 7-es és a 8-as főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán egy személygépkocsi a vízelvezető árokba csúszott és fejtetőre borult. A mentők egy sérültet szállítottak kórházba. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kerekeire állították az autót és áramtalanították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!