Hírek

2012.11.25. 22:20

Lángtenger az M7-esen - Kiégett egy autó

Székesfehérvár - Teljesen kiégett egy személygépkocsi az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a Fejér megyei szakaszon, a 37-es kilométernél.

E. Várkonyi Péter

A kocsiban ülők, menet közben elektromos zárlatot észleltek, ekkor lehúzódtak az út szélére. Az utas a kocsiban lévő sprayvel kezdte oltani a tüzet, de az pillanatok alatt hatalmassá gerjedt. Mire az érdi, a székesfehérvári és a pázmándi tűzoltók kiértek az Alfa Rómeó hatalmas lángokkal égett.

 

(Fotó: E.Várkonyi Péter)

Mentő is érkezett, de a helyi orvosnak, Schirák Andrásnak nem sok dolga akadt, mert elmondása szerint személyi sérülés nem történt. Később az utasok elmondása szerint sikerült az égő kocsiból még időben kiszállniuk.

A késő este történt baleset miatt a pálya két sávját le kellett zárni az oltás idejére. Később már csak egy sávot foglalt le a mentés. A végleges oltás és a mentés csaknem egy óra hosszat tartott, majd a pálya is felszabadult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!