Hírek

2016.02.11. 15:38

Látogatási tilalom a kórházban - Belépés csak papírral!

A megye egész területén az influenzaszerű megbetegedések százezer lakosra vonatkoztatott aránya meghaladta a járványos küszöbérték kétszeresét, ezért a mai naptól a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház valamennyi telephelyén látogatási tilalmat rendelt el a megyei tisztifőorvos, Müller Cecília kérésére.

Sebestyén Lilla

A tilalom alól felmentést az osztályvezető főorvosok adhatnak ki a terminális (végleges) állapotú betegek hozzátartozóinak, a bennfekvő gyermekek szüleinek és a szoptatós anyáknak. A látogatási tilalom idején betegcsomagokat természetesen most is lehet leadni a főportán és az ideggyógyászat portáján, felcímkézve, név és osztály megjelölésével hétköznap reggel nyolc és este hat óra között, illetve hétvégén és ünnepnapon reggel nyolctól délután négy óráig. A betegek részére behozott csomagokban azonban romlandó élelmiszer nem lehet! Illetve, a csomagokban elhelyezett értékekért sem tud a kórház felelősséget vállalni.

– Aki vizsgálatra érkezik a kórházba, az a háziorvosi beutalóját legyen kedves magával hozni! A sürgősségire természetesen nem kell – tette még hozzá a kórház sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!