Hírek

2016.05.31. 16:44

Legtáncosabb csapat: A színházban is bizonyíthatták tánctudásukat

Székesfehérvár - A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny 2015-ös mezőnyében kivételesen sok táncoslábú szépségünk volt.

Buthy Lilla

A látványos és színvonalas döntőre Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház táncművésze készítette fel a lányokat. A közös munkáról mesélt.

Hastáncosok, pompomlányok, néptáncosok és tánckar tagok: a paletta igen széles volt, a döntős lányok nem csak szépségükkel, de mozgásukkal is elbűvölték a zsűrit és persze a közönséget. Ilyen csapattal minden adott volt, hogy a fehérvári teátrum színpadán egy élvezetes táncos-zenés show születhessen.

Rovó Tamás a döntős csapattal: modern keringő estélyiben, fürdőruhás, karibi hangulat és buli 220 felett. Nem csak a lányok, a közönség is hamar felpörgött a show alatt. Fotó: FMH Archív

- Óriási buli volt! - kezdte Rovó Tamás, a Vörösmarty Színház koreográfusa, aki nagyon hamar megtalálta a közös hangot a szépségekkel.

- Fontosnak tartom, hogy gondolatból táncoljanak az emberek, egy idő után a lányok is ráéreztek, hogy mit is várok el tőlük. Nagyon fegyelmezettek voltak a közös munka során. A döntőn, a színfalak mögött, szerintem jobban izgultam értük, mint ők - mondta mosolyogva.

Amit a jelentkezésről tudni kell:

Az idei Fehérvár Szépe­ Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre június 15-­ig lehet jelentkezni a feol.hu oldalo­n, a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségének címzett levélben (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), a [email protected] vagy a [email protected] címeken.

Ha elmúltál 17 éves, és szeretnéd megmutatni magad a nagyvilágnak, küldd el nekünk a fenti elérhetőségek valamelyikére önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, email címeddel, telefonszámoddal együtt!

Itt is jelentkezhetsz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016 versenyre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!