Hírek

2017.03.09. 10:40

Lépcső a kórház szakrendelőihez - jó híreket kaptunk

Székesfehérvár – Ahogy azt tavaly decemberben megírtuk, a kórház szakrendelőihez vezető lépcső már hosszú ideje le van zárva. Még mindig. De az ígéretek szerint már nem sokáig.

S. Töttő Rita

Tavaly decemberben olvasói jelzésre kérdeztük meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháztól, miért van több mint fél éve lezárva a szakrendelőkhöz vezető lépcsősor, illetve hogy mikor várható annak megjavítása. A láthatóan töredezett burkolati elemek miatt ugyanis már nem lehetett használni a bejárathoz vezető legrövidebb utat, ám a betegek hosszú ideje hiába várták a javítást.

A decemberi válaszban az időjárás volt az indok, így most, a tavasz beköszöntével újra megkérdeztük: elmúlt a fagy, várható-e a lépcsősor rendbetétele: Ez ugyanis nem csak funkciója miatt lenne lényeges, hanem mert az elmúlt években az intézményben megvalósult milliárdos projektek árnyékában nem szép látvány egy viszonylag olcsó munkával megoldható lépcsősor rendbetétele. Jó híreket kaptunk.

Varga Péter koordinációs menedzser elárulta: a szakrendelő lépcsőjének felújítása  a kórház műszaki osztályának dolgozói közreműködésével még a héten megkezdődik. Elsőként a sérült elemek visszabontását, majd a sérülések teljes körű feltárását végzik el és ezt követően kerül sor a szükséges javításokra, helyreállításokra. Ennek előzetesen becsült ideje, a feltárás eredményétől függően 2-4 hét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!