Hírek

2015.10.29. 13:30

Licit Csongorért! Aláírt mezeket, labdákat ajánlottak fel

Velence – Fekete Laci és több fehérvári sport klub ajánlott fel aláírt ereklyéket Szomor Csongor, egy beteg kisfiú javára. Az aukciót online felületünkről is elérhetik.

Sebestyén Lilla

Szomor Csongorért egy egész közösség fogott össze, ami nem csoda, hisz az öt esztendős, több fogyatékossággal is küzdő velencei kisfiú és családjának küzdelme igazán tiszteletreméltó. Az 5. Hírlap Jótékonysági Bringatúrával a Pannon Lapok Társasága is támogatta a családot, most pedig a helyi sport klubok, sportolók fogtak össze: aláírt labdákat, pólókat ajánlottak fel, amelyekre november 5-ig lehet licitálni. Az aukció oldalát online felületünkről, a feol.hu-ról is elérhetik az érdeklődők! A relikviák között ott van többek között Azari Zsolt, jégkorongozó, Fekete László, Nagy László, Emberovics Mira, Krausz Bence, a Győri Audi ETO KC, a Fehérvár KC meze, a Videoton NB I-es futballcsapat és az Alba Fehérvár kosárlabdázóinak labdája.

– Amikor megkerestek bennünket, örömmel álltunk a kezdeményezés mögé, mint ahogy minden hasonló ügyet támogatunk. Továbbá azt is jeleztük a családnak, hogy a relikviák elárverezésén túl, ha továbbra is bármiben segíthetünk, megfogjuk tenni – mondta el a Fehérvár KC elnöke, Balassi Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!