Hírek

2015.10.21. 17:59

Licit Csongorért: Fekete László meze vezet

Velence - A súlyos születéskori oxigénhiányos állapot következtében többféle fogyatékossággal élő fiúcska, Szomor Csongor kezelésére folyamatosan megy a licit.

Kocsis Noémi

Fürtös, aranyos és nagyon ragaszkodó a kis velencei Szomor Csongi mindenki szívébe belopja magát. Lapunk az idei Bringatúrával is a kisfiú gyógykezelését segítette, további több százezer forintot pedig a meghirdetett licitből beérkezett pénzeket kezelő alapítvány utalt át a családnak. Az internetes, lapunk online felületén is elérhető licitoldalon folyamatosan láthatják a nívós licittárgyakat: az ország legjobb bajnokcsapatai ajánlottak fel sporteszközöket és mezeket, s még aláírásaikkal is ellátták a labdákat, pólókat. A licit jelenlegi állása szerint a legnépszerűbb darab az ország legerősebb emberének, Fekete Lászlónak a ruhája, de sokan szeretnék kollekciójukban tudni a Veszprém kézilabdacsapatának kiválóságának, Nagy Lászlónak a mezét is.

LICITÁLNI ITT LEHET!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!