Hírek

2015.08.28. 06:34

Lopás és ittas vezetés Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

Székesfehérváron, a Holland fasoron lévő nagyáruház biztonsági őrei kértek rendőri segítséget 2015. augusztus 27-én délután, mivel az üzletből egy nő 50 ezer forintot meghaladó értékben ruhaneműket, élelmiszereket és kozmetikumokat tulajdonított el oly módon, hogy a termékeket három nála lévő táskába tette és azokat a kasszánál nem helyezte fel a szalagra. A pénztártól való távozás után a vagyonőrök tetten érték. A kiérkező rendőrök a 43 éves P. Istvánnét a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Egy 57 éves férfi egy Renault típusú személygépkocsival közlekedett 2015. augusztus 27-én délután Bicskén, a Kisfaludy utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint a Batthyány utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és nekiütközött egy kerékpárosnak. A biciklis az ütközés következtében a földre esett és könnyű sérülést szenvedett. A kiérkező rendőrök a gépkocsi vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.  A férfit mintavételre előállították, vezetői engedélyét bevonták. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!