Hírek

2016.05.16. 07:29

Lövöldözés Székesfehérváron, életmentés Ercsiben

Székesfehérvár, Bőrgyár útról lövésekről érkezett bejelentés a rendőrségre 2016. május 15-én délután.

A helyszínen intézkedő járőrök elfogtak, majd előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra egy 37 éves helyi lakost, aki a megalapozott gyanú szerint bántalmazta szomszédjait. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfinak a házaspárral évek óta megromlott a viszonya és a tegnapi napon, amikor a 68 éves szomszéd a gyepére lépett, ismét összeszólalkoztak. A vitatkozást dulakodás követte, melynek során az idős férfit és 62 éves feleségét a gyanúsított egy pincelejáróba lökte és lapáttal bántalmazta, majd gáz-riasztó fegyverével több alkalommal rájuk lőtt. A gyanúsítottat a nyomozók súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

Ercsi, Búzavirág utcában lakó idős néni szomszédjai tettek bejelentést 2016.május 15-én a helyi rendőröknek, hogy szomszédjuk nem ad életjelet magáról. Az intézkedő rendőrök az ingatlanba a bejárati ajtó üvegét betörve bementek, ahol a 79 éves nénit a konyhában földön feküdve találták meg magatehetetlen állapotban. Az egyenruhások a sérülthöz mentőt hívtak, akik ellátták, majd a Szent Pantaleon Kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!