Hírek

2016.09.30. 14:37

Magyarország legszebb konyhakertje - Három pusztaszabolcsi elismerés

Pusztaszabolcs – Hárman kapnak országos elismerést a városból. A díjakat október 11-én adják át a győzteseknek, Budapesten.

FMH-információ

A Magyarország legszebb konyhakertje Pusztaszabolcsi verseny zsűrije hét pusztaszabolcsi kertművelőt terjesztett fel országos díjra.

A mini kertkategóriában Szőke Erzsébetet, a normál méretű kert kategóriában Feketéné Bokor Katalin és Fekete Ferenc, valamint Börzseiné Győry Éva és Börzsei János kertjeit.

Fotó: Czöndör Mihály

A zártkert zöldséges kategóriában Kasztner László és felesége Kasztner Lászlóné Dukai Mária, valamint Grausz Andrásné és Kerepesi Vince kertjeit.

Zártkert gyümölcsös kategóriában Nagy Károly málna- és szeder ültetvényét, közösségi kategóriában a Városi Óvoda Manóvár és Zsiráf telephelyének óvodai közösségi kertjeit.

A felterjesztettek közül Szőke Erzsébet, Kasztner László és Kasztner Lászlóné, valamint Nagy Károly kertjei kapták meg az országos díjat, amely átadására október 11-én kerül sor a fővárosban.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a többi felterjesztett kertgazda egy más időpontban, ünnepélyes keretek között dicsérő oklevelet kap az országos zsűritől – tájékoztatta lapunkat Czöndör Mihály, a helyi verseny koordinátora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!