Hírek

2015.06.20. 14:05

Majdnem belefulladt a vízbe, ezért tanul meg úszni

Székesfehérvár - Imádok úszni és akkorát tudok ugrani, hogy leér a lábam a mélyvíz aljára - dicsekedett a 7 éves Hidasi Nelli szombaton a fehérvári uszodában, ahol a Magyar Úszás Napjáról egy kedves gesztus kíséretében emlékeztek meg.

S. Töttő Rita

Somogyi Sára (3), Panna (5), Porbázsnyi Saron és Laura (8) is csobbant az úszás napján

A közönség 14 órától ingyen csobbanhatott, melyet többen ki is használtak. Hidasi Zoltánné, Nelli mamája is ezért hozta most unokáját az uszodába.

- Az úszás fontos és egészséges - hangsúlyozta a mama, aki szerint jó kezdeményezés az úszás napja. Így gondolja a pákozdi Badics Tünde is, aki 3 és 5 éves kislányát hozta el úszni ezen a napon. - Jó lenne, ha többen élnének a lehetőséggel, mert úszni jó! Ráadásul aki megtanul, annak nem kell félnie attól, hogy belefullad a vízbe. Sajnos nálunk az egyik kislány majdnem pórul járt egy strandoláskor, pedig mellette voltam. Akkor döntöttem el, hogy mielőbb megtanulnak úszni! - mesél a motivációról az anyuka. Lányai, Somogyi Sári és Panni boldogan csobbantak a 60 centis medencében szombaton. Mellettük rótta a hosszokat Porbázsnyi Saron és ikertestvére, Laura is. A nyolcéves lányok az úszás napját jól kihasználták: lubickoltak kimerülésig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!