Hírek

2016.07.22. 16:25

Mallorcán nyaralt a szépségkirálynő

Delfinek, hajókázás és napozás a hófehér homokos, kristálytiszta türkiz színű tengerparton: a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny még regnáló királynője, Varga Barbara haza se akart jönni félmillió forintos nyereményutazásáról, amit Mallorcán töltött.

Buthy Lilla

Ahogy a 2016-os győztesünknek, úgy a tavalyi királynőnknek, Varga Barbinak is a világot kínáltuk: a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője nyertese 500 ezer forintból bárhova elutazhatott. Barbi Mallorcát választotta. - Még soha nem jártam Mallorcán, és mindenképp olyan helyre szerettem volna utazni, ahol homokos tengerpart van. Cipruson is gondolkodtam, de nem bántam meg a döntésem. - A legnagyobb élmény talán az volt, amikor delfint simogattam. Végigjártuk édesanyámmal az egész szigetet, részt vettünk egy hajós túrán is. Nagyon jó volt, haza se akartam jönni. Nagy szerelem lett ez a sziget, még biztosan vissza fogok térni - nevetett fel Barbi. - Négy nap napozás, három nap kirándulás, nagyjából így szerveztük meg a nyaralást. A Formentor-öbölben egy hatalmas szikla tetejére épült kilátón is jártunk. Ez volt a legszebb látvány, amit valaha láttam - mesélte a mediterrán nyaralásról a királynő.

Barbit teljesen elkápráztatta a mediterrán sziget, Mallorca

- Ott a tenger teljesen áttetsző, türkiz színű. Csodálatos volt, ahogy hajókázás közben is leláttunk a tenger mélyére - tette hozzá az idei döntő egyik műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!