Hírek

2014.12.19. 20:05

Már biztosan fekete lesz a karácsony - akár 15 fok is lehet

Székesfehérvár - December 24-én akár 15 fok is lehet - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Zsigó Ferenc

Felnőttek, gyerekek, ifjak és örökifjak önfeledten köröztek a koriligetben. A lányok kifejezetten élvezték a tavaszias időt
Fotó: Molnár Artúr

A főként gyermekek számára elkeserítő hír - no meg a pénteki, ugyancsak 15 fok körüli hőmérséklet és a szikrázó napsütés adta az ötletet, hogy kilátogassunk a néhány nappal ezelőtt megnyílt fehérvári koriligetbe, s megnézzük, ott vajon locsog-e a jég. Nos, a hűtés profinak látszott (bizonyára az is), a jég kiváló volt, a korcsolyázó fiatalok pedig kifejezetten élvezték a kellemes napsütéses időt.

Egy tegnapi hírügynökségi információ szerint karácsony végéig enyhe marad az idő: az éjszakák az ország nagy részén fagymentesek lesznek, nappal pedig 10 fok közelébe melegszik fel a levegő. Szerdán, azaz december 24-én a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 15 fok között valószínű. Ezután várhatóan mérsékelt lehűlésre lehet számítani - havat pedig egyáltalán nem ígér a meteorológia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!