Hírek

2017.06.12. 15:57

Már csak egy hétig jelentkezhetsz! Álomutazás, örök élmény a Fehérvár Szépe

SZÉKESFEHÉRVÁR (str) - Amíg élsz, az élmény elkísér: jelentkezz hát a Fehérvár Szépe versenyre – már csak egy hétig teheted meg!

S. Töttő Rita

Indonéziába, Balira vagy éppen Mexikóba is eljuthat az, aki megnyeri az idei Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője címet! A félmillió forintos utazási főnyeremény sokak álma, ám az odáig elvezető út se semmi: fotózások, koreográfia, színpad, smink, frizura, csodás ruhák és persze rengeteg csajos élmény, barátságok születésével, életre szóló emlékekkel.

– Óriási élmény volt számomra a tavalyi felkészülés időszaka – emlékezik vissza a 2016-os eseményekre Deres Nóra, az Image Szépségszalon vezetője, aki idén is a versenyen résztvevő lányok sminkjééért felel.

Tavaly Deres Nóra csapata készítette fel Varga Barbarát arra, hogy átadja a következő nyertesnek a koronát és a dicsőséget Fotó: archív

– A gálára idén is természetesen erősebb sminkekkel készülünk, hiszen a színpadon mindig a galmúrosabb, csillogóbb make-uppok mutatnak jól – tudtuk meg a szépség-szakembertől. A fotózásokra persze ezúttal is olyan alkotásokat varázsolnak a lányok arcára, ami kiemeli a személyiségüket és a szépségüket – nem titkoltan azzal a céllal, hogy a hölgyek legjobb oldalát mutathassák meg a nagyközönségnek. Deres Nóra nagyon várja már az idei versenyt, árulta el a feol.hu-nak, hiszen mindig komoly tapasztalatot jelent egy ilyen nagyszabású verseny, nem csak a versenyzőknek, de a felkészítőknek is. Ha érdekel a verseny, még egy hétig jelentkezhetsz! Részletek és lehetőségek a feol.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!