Hírek

2015.11.02. 13:19

Már nehezen bírták a lépcsőzést

Székesfehérvár - Október közepén írtunk arról, hogy ugyan van új lift, de engedély híján mégis lépcsőzni kényszerülnek a lakók a kétemeletes hosszúsétatéri idősek otthonában.

Buthy Lilla

Felújítás és akadálymentesítés is indult tavaly az intézményben, a munkákat elvégezték, de a júliusi műszaki átadás után sokáig kihasználatlanul állt a modern lift az épületben. A betegszállítóknak, mozgásukban korlátozott idős embereknek nagy nehézséget jelentett napjában többször is leküzdeni a végtelennek tűnő lépcsősorokat. Akkor az önkormányzattól azt a választ kaptuk, napok kérdése, és elhárul minden akadály.

Az Egyesített Szociális Intézmény II. számú Idősek Otthonának igazgatója, Mészáros Józsefné hétfőn érdeklődésünkre elmondta, valóban megkapták a működési engedélyt, így cikkünk megjelenésének másnapján már nem kellett lépcsőzniük a lakóknak, komfortosabbá vált az életük.

Előzmény:

Van lift, mégis lépcsőznek a kétemeletes Hosszúsétatéri idősek otthonában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!