Hírek

2013.08.27. 16:35

Szombaton indul a III. Hírlap Bringatúra

Sukoró - Már csak hármat kell aludni a vakáció utolsó szombatjáig, amikor indul a III. Hírlap Bringatúra, azaz a Családi kör a Velencei-tó körül.

feol.hu

Tegnapi lapszámunkban azt írtuk, hogy idén többen érdeklődtek, van-e arra lehetőség, hogy a helyszínem béreljenek kerékpárt?

Ma Szipola Antal, a Vitál Club Sportegyesület elnöke tájékoztatott: az, hogy valakinek nincs megfelelő kerékpárja, nem lehet akadálya annak, hogy az illető részt vegyen a Hírlap bringatúrán. Régi partnerünk, az idén 20 éves Vitál Club Sport-, és Kerékpáráruház felajánlotta, hogy erre a túrára 10 db vadonatúj, magyar gyártmányú treking kerékpárt díjmentesen kölcsönad az érdeklődőknek.

Ehhez az kell, hogy az érdeklődők minél előbb, de legkésőbb pénteken 12.00 óráig, érvényes fényképes személyi okmánnyal felkeressék az áruházat (Székesfehérvár, Királysor 58-60.), kiválasszák a megfelelő méretet, és lefoglalják a bringákat.

Ez a tíz ember 31-én, szombaton reggel 8.00 órakor együtt indul a Vitálosok családi csapatával, egy túravezető irányításával. Lekerekeznek Sukoróra, hogy regisztráljanak, és 10.00 órakor közösen elinduljanak a III. Hírlap bringatúrán.

Aki lemaradna erről a kiváló lehetőségről, de kerékpárt szeretne bérelni, hogy részt vegyen a bringatúrán, kérjük, szándékát írja meg a [email protected] elektronikus postacímre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!