Hírek

2016.10.28. 19:10

Maximum egymillió - Csobogó kerül Szabolcs vezér szobra mellé

Pusztaszabolcs - Maximum egymillió forintot szánnak a csobogóra és az önkormányzat finanszírozni fogja a diákok csereüdültetését - határoztak a képviselők.

Maximum egymillió forintot költ az önkormányzat a Szabolcs vezér szobra mellé tervezett csobogóra - többek között erről született döntés az október 26-ai pusztaszabolcsi képviselő-testületi ülésen, ahol döntöttek arról is, hogy a kisiratosi partnerséget a diákok csereüdültetési lehetőségével elmélyítik.

Kiegészítésként határozat született arról, hogy az üdültetés költségeit az önkormányzat finanszírozni fogja.

A képviselők visszavonták korábbi döntésüket a gimnázium tornatermének külső felújításával kapcsolatban, mert az ár- ajánlatban szereplő összeget nem tudja kifizetni az önkormányzat
Fotó: FMH-archív

A Szabolcs Vezér Gimnázium tornatermének külső felújításáról szóló korábbi döntést visszavonták, mert az új árajánlatban szereplő magas összeg nem áll rendelkezésre az önkormányzatnak - írja az önkormányzat sajtóreferense közleményében.

A József Attila Általános Iskola udvartéri csapadékvíz-elvezetésének tervezését és annak díját elfogadták.

A Sport utca - Velencei út kereszteződésben lévő csapadékvíz elvezetését két tisztítóaknával és víznyelő rács beépítésével oldják meg a jövőben.

A Mátyás király utca - Iskola utca - Kossuth utca közötti szakaszon a sebességkorlátozás lehetőségét elvetették a képviselők. viszont megkérték a rendőrséget, hogy gyakrabban ellenőrizzék ezt a szakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!