Hírek

2016.09.30. 18:13

Még az iskola kulcsát is megkapta diákkirály

Székesfehérvár - Királyt választottak pénteken a Kodolányi János Középiskola diákjai maguk közül. A nyertes egy napra megkapta az iskola kulcsát.

Klecska Ernő

Az elmúlt héten úgy általában „király” volt kodolányisnak lenni - utaltak a fiatalok a színes programokra, amelyek megelőzték a korteskedést - ennek során kampányvideókat készítettek a csapatok - és a királyválasztást.

Reggel nagy tömeg gyülekezett az iskola udvarán, a lelkes szurkolást már az utca végéről lehetett hallani. Kovács Lászlóné intézményvezető is meghatódva köszöntötte a diákokat, s mielőtt kihirdette a szavazás eredményét, elmondta: nyugalom, itt mindenki győztes.

Ha így is van, győztest azért hirdettek. A 2016-2017- es tanév iskolai királya Szerémy Bátor lett - őt hívei vállukon vitték körbe -, a második, mindössze 19 szavazattal lemaradva Sallai Barnabás, a harmadik Kovács Gergő, a negyedik Berényi Olivér, az ötödik pedig Török Benjámin lett. Miután az igazgató átadta az intézmény kulcsait, megkezdődött a „fordított nap”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!