Hírek

2017.03.21. 21:15

Megérkezett Richter Flórián társulata Fehérvárra

Székesfehérvár - Felállították kedden a cirkuszi sátrat a Vásártéren.

Laci Patrícia

Richter Flórián és csapata a mai nap folyamán már belevágott az edzésbe is, hogy az esti premieren minden tökéletes legyen.Meglátogattuk a Richter Flórián Cirkuszt a Vásártéren tegnap kora délután. A sátor már állt, de még bőven akadt tennivaló, hiszen az építkezés és a technika összeszerelése nem kis feladat.

A cirkusz egyik műsorszámában tevék is lesznek. Képünkön Richter Kevin és a „mosolygó" puputevék Fotó: Koppán Viktor

Ottjártunkkor Richter Flórián legnagyobb gyermeke, Kevin megmutatta nekünk az Állati Extrém című showműsor főszereplőit, azaz az állatokat, köztük volt például Szandra, az indiai elefánt is. Mivel Szandra harminckilenc éve a Richter családdal él, az állat természetesen már családtagnak számít. Flórián lánya, a kis Angelina a nagy elefánttal együtt lép fel ma este!

Mivel Richter Flóriánt gyakran emlegetik a nemzet lovasaként, így a paripák is főszerepet játszanak az este. Kevin Posta nevű produkcióját például 20 lóval adja elő.

- A Posta nevű szám azért is különleges, mert egyszerre ennyi paripa még nem volt a porondon a világon - mesélte Kevin.

Szandrát, az indiai elefántot igazi családtagként kezelik Fotó: Koppán Viktor

Flórián fia különleges produkciója idején két ló hátán áll majd, közben a fiatal artista lábai alatt áthalad a többi táltos.

Kevin az állatok megmutatása után beavatott kicsit bennünket a cirkuszi életbe is. Elmondása szerint már a téli időszakban elkezdik tervezni, pontosan milyen lesz a turné, milyen műsorokból fog az állni, ezek után pedig belevágnak a folyamatos gyakorlásba. Talán egy laikus bele sem mer gondolni, hogy egy-egy tökéletes produkció mögött mennyi munka áll.

Sőt, Richter Flórián és csapata még a turné ideje alatt is próbál. Kevin elmesélte, hogy a produkciókra például ma délelőtt is készülnek.

A Richter Flórián Cirkusz vasárnapig szórakoztatja az érdeklődőket a Vásártéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!