Hírek

2016.07.27. 19:15

Meghódították a kifutót is - Alkalmi ruhákban láthattuk szerdán a szép versenyzőinket

Székesfehérvár - Divatbemutatón vonultak fel szerdán 17 órakor az Alba Plazában a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője idei versenyzői. A műsorvezető Varga Barbara volt, még regnáló királynőnk.

Buthy Lilla

Ahogy az elmúlt években, most is sok - amúgy rohanó - embert megállított a látvány, amikor a mozgólépcsőkről levonultak a lányok a színpadig. Bármilyen alkalomról is van szó, legyen az esküvő vagy fotózás, jelen esetben pedig divatbemutató, a sminknek és ruhának kell leginkább harmonizálniuk egymással. Mindkettőnél figyelembe kell venni természetesen a szépségek adottságait is.

A színes és csillogó alkalmi ruhákat Nagy Gabriella, a Felicitá Menyasszonyi és Alkalmi Ruha Szalon tulajdonosa biztosította. Színben különböző, de stílusban egyező ruhakölteményeket kaptak a lányok, figyelve azt is, hogy mi áll jól nekik. Most csak egy ruhában vonultak végig a kifutón, Deres Nóra és csapata ehhez készített alkalmi sminket: - Sminkmesterünk, Eisenbacher Sára kezei alatt nagyon divatos vintage és Coco Chanel ihlette sminkek készültek - mondta az Image Szépségszalon tulajdonosa. - A trendeken felül persze a karaktereket is figyelembe vettük. Az idei mezőny nagyon jó, úgyhogy csak a jó dolgokat tudtuk erősíteni. Mondtuk is a lányoknak, hozott anyagból dolgozunk, rosszat nem tudunk csinálni - mondta mosolyogva.

A konferanszié feladatát Varga Barbara, a tavalyi győztes látta el a divatbemutatón, amin pazar ruhákban vonultak fel a lányok. Fotó: Koppán Viktor

Végül szép, finom, púderes szemhéjak készültek, erős kontúrokkal és piros, magentás hangsúlyos szájjal. Halasi Horváth Vivien, a Mia Salon tulaja a lányok hajkoronájával kapcsolatban elmondta:

- A bemutatóra kiengedett és hullámosra besütött hajakat készítettünk. Ez a ceremónia nagyon gyorsan lezajlik, ezért tartós tud maradni egy sima hajsütés is. A többi alkalomra pedig fonatokat és kontyokat is bevetünk.

A plaza férfiközönsége érdeklődve szemlélte a bemutatót. Fotó: Koppán Viktor

Varga Barbi nem lágyan omló hullámokat kapott, ő óriási abroncsos báli ruhájában, és barokkos kontyával szegezte magára a tekinteteket, ő konferálta fel a döntősöket. Deres Nóra egy szépen fésült kontyot álmodott meg királynőnknek, a dívás vonal idén nagyon trendinek számít.

- Még egy marcell-hullámot is vittünk bele, és hajékszer is került a kontyba - mutatta Nóra. - Jön vissza a magasra épített, barokkos és a rokokó stílus, a ragyogást pedig a csillám is fokozza. A lányok szeretnek megvillanni a mindennapokban is, de az alkalmi frizuráknál ez még inkább elengedhetetlen.

Ki lesz a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese?

A végeredményt olvasóink szavazatai is befolyásolják: a Fejér Megyei Hírlapból kivágott, és a szerkesztőség címére augusztus elsejéig beküldött szelvénnyel, vagy ide kattintva lehet szavazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!