Hírek

2013.12.16. 19:40

Megváltozott a helyközi buszjáratok menetrendje

Megváltozott jónéhány helyközi buszjárat menetrendje december 15-én, vasárnap.

Tribolt Lajos

Hétfőn reggel sokakat ért meglepetés az autóbusz megállókban, mivel nem értesültek a vasárnapi menetrend változásról. Pedig érdemes alaposan tájékozódni: szűntek meg és lettek új járatok, mások pedig előbb vagy később indulnak, mint ahogyan azt megszoktuk. Az Alba Volán honlapján elolvashatók a változások.

Néhány példa a változásokból. Új járat indul Székesfehérvárról 5.30-kor Pécsre, ahonnan egy új járat indul vissza 12.30-kor. A menetidő mindkét esetben 3 óra. Naponta új járat indul 13.15-kor Dunaújvárosból Székesfehérvárra, onnan új járat indul Dunaújvárosba 18.35-kor.

A Dunaújváros – Székesfehérvár – Tatabánya – Komárom járat húsz perccel előbb, 6.05-kor indul Dunaújvárosból. Mezőfalván át érkezik Fehérvárra, ahol a továbbindulási ideje változatlan.

Új járat lesz az is, amely 18.00 órakor indul Győrből, 19.40-kor Székesfehérvárról Dunaújvárosba, ahova 20.45-kor érkezik.

Ugyancsak új a 6.20-kor Dunaújvárosból induló, Székesfehérváron át Győrbe tartó járat.

A Székesfehérvár – Lovasberény – Alcsútdoboz – Bicske, a Székesfehérvár – Lovasberény – Vál, a Székesfehérvár – Pátka – Lovasberény - Vereb, a Székesfehérvár – Sukoró – Kápolnásnyék – Vereb vonalakon módosult a menetrend. A felsoroltakon kívül is sok a változás, érdemes az interneten megnézni a minket érdeklő útvonal menetrendjét, hogy ne a megállóban szembesüljünk az új indulási időpontokkal, a járatok átszervezésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!