Hírek

2014.04.24. 16:35

Megvásárolta az önkormányzat a Sóstói játszótér melletti faházat

Székesfehérvár - Lakossági fórumot tartott Mészáros Attila a Sárkeresztúri úton, a Sóstói játszótér területén.

Sebestyén Lilla

Megvásárolta az önkormányzat a Sóstói játszótér melletti faházat, amelyet az év második felében terveznek átadni. Az épületet részben a Vadmadárkórház, részben a környék nyugdíjasai fogják használni, de kulturális rendezvények helyszínéül is szolgál majd - jelentette be Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője, az április 24-ei, Sóstón rendezett lakossági fórumon.

A gyűlésen a 2013-ban megvalósult fejlesztések mellett, az idei év munkálatairól is számot adtak, így például a Hosszúsétatéri idősek otthonának rehabilitációjáról, az Ybl-program keretében a Tóvárosi Általános Iskola előtti tér parkosításáról, a Sárkeresztúri út járdafelújításáról, illetve egy nyolclakásos, új szociális lakásközpontról a Hosszúsétatéren.

A képviselő a Sóstón kialakításra kerülő kalandparkról is beszélt:

- A tanösvényt keresztező kerítést a kivitelezővel való egyeztetést követően arrébb helyeztük, így most már bejárható a nyolcas alakú tanösvény déli része is, azonban a Zöld tanya mögül az átjárás valóban megszűnt - hangzott el a fórumon.

A kalandparkot egyébként nagyvalószínűséggel az év végén adják át a nagyközönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!