Hírek

2017.06.02. 07:57

Megyei polgárőrnap és nyárköszöntő Perkátán

Perkátán június 10-én, szombaton Nyárköszöntő fesztivált és Fejér Megyei Polgárőr Napot rendeznek.

Bokros Judit

Nagy mulatságra készülnek a faluban a közeljövőben. Június 10-én rendezik meg a 18. Fejér Megyei Polgárőr Napot, s vele párhuzamosan a Nyárköszöntő fesztivált. Az egész napos rendezvény 9.30-kor kezdődik hivatalosan a kastélykertben. Ekkor adják át a kitüntetéseket, elismeréseket, ajándékokat. Előtte azonban, 8 órától a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre süt krumplis pitét a reggelihez.

A színpadi műsorok 10.30-kor kezdődnek, délben Jó ebédhez szól a nóta!, majd ismét műsor következik, Maksa Zoltán humorista pedig 15 órakor lép föl. A főzőverseny eredményhirdetését 15.45-kor tartják.

A programok között lesz még 13 órától hagyományőrző bemutató, drón bemutató, és a résztvevők rengeteg lehetőséggel élhetnek a nap során: lovagoltatás, arcfestés, csillámtetkózás, légvár, íjászkodás. A program ideje alatt végig megtekinthetőek a Kínai-Magyar Kulturális Turisztikai Központ állandó kiállításai és a felújított kastély főépülete.

Este 9 órától koncertek lesznek, fellép a Zorall, a Dream Combination és retro diszkó is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!