Hírek

2016.07.23. 13:26

Melléképület tetőszerkezete égett Iváncsán - Mesterlövész lövi ki a dissougázpalackot

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Iváncsán, a Fő utcában szombaton délután.

Házi Péter

A pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy propán-bután gázpalack felrobbant az épületben. Az egységek két vízsugárral oltották el a lángokat, valamint egy dissou és egy oxigénpalackot is találtak az épületben.

Jelenleg a palackokat hűtik.

18.04: Kollégánk friss információja szerint az épületből kihozott dissougázpalackot a rendőrség lövészeinek kell kilőni, hogy a robbanást megelőzzék.

18.27: Mesterlövészeket kértek a tűzoltók Iváncsára, ahol korábban egy melléképület tetőszerkezete égett le teljesen a Fő utcában. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy propán-bután gázpalack felrobbant az épületben, az egységek egy dissou és egy oxigénpalackot is találtak a helyiségben. A folyamatos hűtés ellenére azonban visszafordíthatatlan reakció indult el a palackban, ezért annak kilövése mellett döntöttek. A helyszínen tartózkodott a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tűzben a lakóépület nem sérült, lakosságvédelmi intézkedésre nincs szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!