Hírek

2017.07.21. 18:25

Vasúti pályafelújítások miatt módosultak a menetrendek

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

FMH-információ

A Budapest-Pusztaszabolcs vonalon az Érd és Százhalombatta közötti felújítások miatt az elővárosi vonatok módosított menetrend szerint közlekednek augusztus 31-ig.

A Kaposvár-Siófok vonalon július 23-ig Kaposvár és Mernye között karbantartás miatt módosított menetrend van érvényben, az utasokat vonatpótló buszok szállítják.

A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon július 24-től augusztus 31-ig dolgoznak a pályakarbantartók. A munkák miatt módosított menetrend lesz érvényben. A személyvonatok helyett Sárbogárd és Keszőhidegkút-Gyönk, az InterCity vonatok helyett Sárbogárd és Dombóvár között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Gemenc expressz vonatok kiindulási és célállomása augusztus 27-ig a Déli pályaudvar lesz a Keleti helyett. A személyvonatok pótlóbuszai a rétszilasi állomást nem érintik, helyette Rétszilas alsó megállóhelynél állnak meg. A vágányzár ideje alatt a Kvarner nemzetközi vonatpár kerülő útirányon, Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Gyékényes érintésével közlekedik. Dunaújváros-Simontornya között közlekedő személyvonatok Dunaújváros és Cece között járnak, Cece és Simontornya között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat. A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon pályakarbantartást végeznek, ezért több vonat is módosított menetrend szerint közlekedik július 29-től 30-ig. Több zónázó vonat csak Albertirsa-Budapest-Nyugati között közlekedik, a sebesvonatok megállnak Cegléd és Albertirsa között, az utazás megkönnyítése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!