Hírek

2017.04.05. 21:30

Így teljesült a négyéves fehérvári kisfiú születésnapi vágya

Székesfehérvár – Az ország egyetlen négyévesekre való mentőskabátját is elhozták a kisfiúnak, aki mentőautót akart látni közelről a születésnapján. Kívánsága teljesült.

S. Töttő Rita

Negyedik születésnapjára azt kérte a fehérvári Kemenes Zoárd, hogy hadd vegyen szemügyre közelről rohammentőt, amit gyakran lát szirénázva száguldani a városban. A kisfiú kívánságát szívesen teljesítették a fehérvári mentők - szerdán, a kisfiú születésnapján látták vendégül a családot. László Gyula megyei mentőtiszt azonban nem csak egy bemutatóval készült: elhozatta az ország egyetlen négyévesekre méretezett mentőkabátját, amely egyébként a mentőmúzeum féltett darabja, valamint kapott ajándékba a kisfiú egy csodás kis mentőautót, és egy emléklapot is.

Zoárd, a kisfiú családjával érkezett a mentőállomásra, hogy szemügyre vegyenek egy autót
Fotó: Koppán Viktor

Izgalmas kaland volt ez a kicsinek, aki azért bevallotta, hogy számított ajándékra, nem is takargatta ez irányú elvárásait.

Amikor pedig felbátorodott, Barbival, nagy testvérével még a mentőautó fedélzetére is felmerészkedett. Igazi élmény volt ez a születésnap mindannyiuk számára.

Címkék#rohammentő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!