Merjünk nagyok lenni! – Az országos tudománytörténeti verseny megyei fordulói

2017. április 06., 19:51 szerző: V. Varga József fotós: V. Varga József
komment
Aba – Az országos tudománytörténeti verseny megyei döntőjének kiírását a tudománytörténeti vándorkiállítás hatodik iskolai állomásán, az Atilla Király Gimnáziumban tették közzé.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Merjünk nagyok lenni! című országos tudománytörténeti versenyt már a vándorkiállítás múlt év novemberi megnyitóján meghirdette a Magyarok Világszövetsége.

Amint az abai gimnáziumban elhangzott: ha hajdan tudták, hogy a tudás hatalom, akkor ma még inkább tudnunk kell, hogy a tudás is lehet fegyver. Talán a legjobb fegyver, hogy harcainkat a szellem erejével és alkotással, teremtéssel vívjuk meg nemzeti és emberi sorsunk jobbítása érdekében.

Gál Erzsébet és Boór Ferenc, a vándorkiállítás "arcai", kísérői
Fotó: V. Varga József

– Kedves diákok, nevelők és tanítók! Ezúton hívunk, szólítunk benneteket, várjuk önöket, hogy vegyetek, vegyenek részt az országos vetélkedő Fejér megyei kétfordulós döntőjén – emelte ki Boór Ferenc, a Magyarok Világszövetsége Fejér megyei szervezetének elnöke, a Fejér Szövetség társelnöke. – A tét az országos elődöntőbe jutás.

Az abai megnyitón és a verseny közzétételén részt vett Gál Erzsébet, a Kárpát-medence Természeti Értékeiért Alapítvány kurátora.

(Továbbiak a Fejér Megyei Hírlap pénteki 4. oldalán. Részletek a Fejér Szövetség honlapján.)

V. Varga József

2017. április 06., 19:51 szerző: V. Varga József fotós: V. Varga József

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...