Hírek

2016.07.31. 15:33

Meztelen férfit szedtek le a villanyoszlopról - Fotókkal!

Öt rendőrautó, két tűzoltóautó és egy mentőkocsi érkezett az Új Csóri útra vasárnap délután, ahol ideiglenesen kisebb torlódás alakult ki.

Buthy Lilla

Egy férfi öngyilkossági szándékkal felmászott egy villanyoszlop tetejére, az oszlop tövében hagyva minden ruháját és cipőjét. Erre lett figyelmes egy buszról leszálló férfi, Kánya Sándor. Mint mondta, ösztönösen felnézett, ekkor szúrta ki a meztelen férfit a villanyoszlopon. Beszélgetni kezdett vele.

- Azt mondta meg akar halni, de nem ráz a vezeték - mondta a férfi. Arra is panaszkodott, hogy magánéleti gondjai vannak, és keveset keres.

Megtudtuk azt is, hogy a Székesfehérváron élő férfi pszichiátriai beteg, kezelés alatt áll. A tűzoltók daruval szedték le az oszlopról, aztán a mentőszolgálat munkatársai a mentőautóhoz kísérték az akkor már fehér lepedővel betakart férfit. Itt szerettünk volna pár kérdést intézni hozzá, de agresszív viselkedése és ittassága miatt sem engedtek minket a közelébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!