Hírek

2016.05.27. 14:29

Minden, ami extrém - a tavasz ilyen is lehet!

Székesfehérvár – Vaníliafagyi és a virágok ihlették az idei május színeit – derült ki az Aranykéz pénteki smink- és fodrászversenyén.

S. Töttő Rita

A pasztell, a vanília sárga, a barack, a vízkék, a rózsaszín árnyalatai és a vibráló virágszínek azok, amelyek idén a tavaszi, nyárelő sminkekben dominálnak – árulta el Székely Krisztina, az Aranykéz Középiskola és Szakiskola igazgatója a tanulói számára megrendezett versenyen.

Ezeket a színeket kellett a versenyzőknek kreatív smink-, haj- és körömalkotásokban felhasználniuk, ám nem hétköznapi módon – extrém ötleteket vártak a versenyzőktől, melyben a kreativitáson túl megmutatkozik, hogyan tudják alkalmazni a tanult technikákat és díszítőelemeket. Az iskola rendezvénysorozata ma is folytatódik, Aranykezű Művészeink címmel, A Szabadművelődés Házában, ahol 10 órától három kiállító: Kántor Mária ékszertervező, Szentes Ottokár festőművész és Rostásy-Szabó Mihály fotográfus alkotásai láthatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!