Hírek

2015.01.27. 16:05

Mobiltelefonnal segítettek együttérző olvasóink!

Székesfehérvár – Zoltán és lánya végre napközben is tud egymással beszélni: a buszon hagyták el egyetlen mobiljukat, ám most olvasóinktól két új telefont kaptak!

Nagy volt az öröm, amikor Zoltánnak átadtuk a két új telefont: a szegény sorsú férfi, aki egyedül neveli lányát, végre napközben is tud majd vele beszélni, hála olvasóinknak. Mint megírtuk, január 5-én, a 6 óra 50-es 26/A jelű járaton véletlenül kiesett Zoltán zsebéből a kéttagú család egyetlen telefonja. Amikor leszálltak, egy hölgy vette észre a leesett mobilt és egy másik olvasónk, Anikó elmondása szerint oda is vitte a buszsofőrnek a készüléket, kérve, hogy majd juttassa vissza a jogos tulajdonosához. Ám amikor Zoltán, illetve olvasónk a diszpécserszolgálaton tudakolta, hol van a telefon, a sofőr azt mondta, nem tud semmilyen készülékről. A buszos cégnél kérdésünkre vizsgálatot indítottak, de még ma sem kaptunk választ, mi lett ennek az eredménye.

Zoltánnak két mobilt is adhattunk, hála olvasóinknak! (Fotó: Molnár Artúr)

Hétfő reggel egy fiatalember állított be szerkesztőségünkbe. Olvasta szombati írásunkat az autóbuszon eltűnt mobiltelefonról és úgy döntött, vásárol egy vadonatúj telefont a szerény körülmények között élő családnak. Ezt a telefon hozta be a fiatalember, aki névtelen akart maradni. Hozzá hasonlóan sokan telefonáltak, volt, aki sim-kártyát, más készüléket ajánlott fel. Horváthné, aki szintén anonim módon próbált segíteni, ugyancsak egy új telefont hozott. Óriási öröm volt számunkra is megélni, hogy az emberek segítőkészsége nem halt ki, sőt, talán egyre erősebb!

- Így nyugodtabb leszek, ha bármi gond van, a lányom is tud jelentkezni és én is tudom őt hívni. Nagyon köszönjük a segítséget mindenkinek, Anikónak, aki szólt az újságnak és mindazoknak, akik segítséget ajánlottak! - mondta örömmel Zoltán, akinek kedden adtuk át a szerkesztőségben olvasóink ajándékát.

Azt azonban sajnos továbbra sem tudjuk, mi is történt a buszon, és hogy kinél van Zoltánék egykori mobilja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!