Hírek

2017.06.07. 19:10

Mondd, nem te vagy Fehérvár Szépe?

Székesfehérvár - Nemsokára reklámarc lesz, fotózásokra jár, és emberekkel foglalkozik a 2015-ös Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője, Varga Barbara.

Szanyi-Nagy Judit

Túl volt már az érettségin Varga Barbara, a 2015-ös Fehérvár Szépe, amikor királynővé választották. Akkor azt nyilatkozta, idegenforgalmat szeretne tanulni, az élete mégis máshogy alakult. - Bár valóban ezen a területen tanultam tovább, gyakornokként egy fehérvári céghez kerültem, ahol végül HR-tanácsadóként alkalmaztak, azóta itt dolgozom - meséli, majd hozzáteszi: - Nagy szerelem ez. A Fehérvár Szépének köszönhetően megerősödött önbizalmam sokat segített a kezdetekben, és segít most is, amikor nap mint nap emberekkel foglalkozom.

 

A szépségverseny kapcsán a kapcsolatépítést emelte még ki Barbara: - A jó programok, prezentációk és a felkészítőtábor mellett jó volt egy ilyen nagyszerű csapathoz tartozni, mind a lányokat, mind pedig a szervezőket tekintve - mondja a szépség -, ráadásul a fotózások és a rendezvények alatt sok új embert is megismerhettem, aminek nagyon örülök! Az egyik legkedvesebb élményem, hogy
a verseny után is volt, hogy megkérdezték az utcán: "Nem te vagy Fehérvár Szépe?".

A 2015-ös királynő azt javasolja, érdemes nem ellenségként, hanem ellenfélként tekinteni a többi lányra, sőt: lehetőség szerint stresszmentesen élvezni a versenyt. Jelentkezni június 20-áig a feol.hu oldalon lehet; a hivatalos közösségi oldalunkon minden nap páros jegyeket nyerhetnek a döntőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!