Hírek

2017.06.15. 15:15

Most nagyot szakíthat a Fejér Megyei Hírlappal! - Régi előfizetők a nyerteseink

SZÉKESFEHÉRVÁR Szerkesztőségünkben átadtuk a Most nagyot szakíthat a Fejér Megyei Hírlappal! játékunk nyereményeit.

Szabó Zoltán

A főnyereménynek, a nettó 1 millió forint értékű bankkártyának Németh Istvánné besnyői előfizetőnk örülhetett. Wellness pihenésre utazhat a sárkeresztúri Szíj József, akinek képviseletében élettársa, Bíró Józsefné vette át az utalványt. Ugyancsak wellness pihenést nyert a sorsoláson az etyeki Apostagi Istvánné, a pusztaszabolcsi Benkő Erzsébet és a gyúrói Frideczki Józsefné, ők is csütörtökön vették át nyereményüket lapunk főszerkesztőjétől, Elekes Andrástól. Wellness pihenésen vehet részt a székesfehérvári Kálóczi Lászlóné és  a szintén fehérvári  Bankó Katalin. Számukra eljuttatjuk a pihenésre jogosító utalványokat.

Nyerteseink az átadás után elmondták, hogy valamennyien régi, több évtizedes előfizetői a Fejér Megyei Hírlapnak,  és mindnyájan azzal kezdik a napot, hogy kezükbe veszik az újságot. Németh Istvánné arról is beszélt, hogy örül a lapban megjelenő mellékleteknek,  azt pedig mindannyian megerősítették, hogy elnyerte tetszésüket a Hírlap külső megújulása. Szerintük színesebbé, változatosabbá vált. Bíró Józsefné pedig elárulta, hogy már harmadszor nyer wellness pihenést lapunk  különböző játékaiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!