Hírek

2014.11.26. 19:35

Munkaidőben kell postára menni

Székesfehérvár - Eddig este 6-ig volt nyitva a Séd utcai posta, most a felháborodásnál valószínűleg csak a tömeg lesz nagyobb. A vállalkozó visszaadta az üzemeltetés jogát, a Magyar Posta pedig egyből lecsökkentette a nyitvatartási időt.

Buthy Lilla

Szigli István képviselő szerint nagyon felháborította az embereket a lecsökkentett nyitvatartási idő

Nehéz helyzetbe kerültek a dolgozó Feketehegyen élők, november 29-től ugyanis csak délután 16 óráig tart nyitva a Séd utcai posta, szombaton pedig, az eddigiektől eltérően, zárva lesz.

- Ez nagyon felháborította az embereket. Egy kiragasztott hirdetményből szereztünk tudomást az egészről. 2007 környékén, amikor nagy postabezárási hullám volt az országban, nekünk akkor sikerült itt postát nyitni, nem kevés munka árán. Egy vállalkozó vette ki üzemeltetésre, most pedig felmondta a szerződést, így ezt a jogot a Magyar Posta visszavette. Kicsit irreális ez a nyitvatartás a mai világban, hiszen az emberek csak ezután érnek haza a munkahelyeikről, és ekkor tudnak csak ügyet intézni. A helyiséget bérbeadó áruház felajánlotta, hogy bővítéssel, saját költségükön segítenének abban, hogy még nagyobb lehessen a posta, a várható tömeg miatt. Fontos, hogy a meglévő értékeinket megőrizzük - mondta el Szigli István Feketehegy-Szárazrét-Szedreskert önkormányzati képviselője. A képviselő elmondta azt is, hogy már jelezte a problémát a polgármesternek, aki azzal biztatta, tárgyalni fog a posta vezetőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!