Hírek

2016.05.31. 13:09

Nagy elismerés a szórakoztatóbb tanításért

A Magyar Innovációs Szövetség kiemelt dicséretben részesítette a székesfehérvári diákokból verbuválódott TudÁShow nevű csapatot, akik a tudományos ismeretterjesztés egy új dimenziójával érdemelték ki az elismerést.

Buthy Lilla

A TudÁShow csapata a díjátadón: Boldizsár Bálint, Kiss Benjamin, Molnár Janka Sára, Pesti Donát és Holló-Tóth Márton. Fotó: Facebook

Molnár Janka Sára, Kiss Benjamin, Boldizsár Bálint és Pesti Donát hisznek abban, hogy a tudományok igen is érdekesek, élvezhetők és mindenki számára megérthetők. Ezért is hozták létre Facebook-oldalukat és Youtube csatornájukat is, ahol rendszeresen saját készítésű „kísérletezős-magyarázós" videókat osztanak meg, ahol a lehető legszórakoztatóbb formában értesülhetünk az új kutatási eredményekről, ahol játszva tanulhat mindenki. Vallják, ez is kulcs lehet ahhoz, hogy a diákok önállóan vagy tanáraikkal belépjenek a természettudományok elragadó világába. Missziójuk most kiemelt dicséretben részesült: a céljuk az volt, hogy felkeltsék a diákok természettudományos érdeklődését egy manapság trendi felületen, vagy infokommunikációs eszközzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!