Hírek

2016.06.24. 11:03

Nagykorúvá vált barátság-látogatóban a Mecseknádasdi barátainknál.

A Nádasdladányi Nyugdíjas klub csütörtökön annál a klubnál vendégeskedett amellyel nem tudni miért,de a kialakult barátság nagyon szoros és sok éve tart már.

Siki Szabolcs

Ahogy köszöntőjében Varga Tünde Nádasdladány polgármestere is említette,ő is mindig szívesen jön látogatóban és más az amikor személyesen megtapasztalja a szívélyes fogadtatást és más amikor csak elmondás útján van róla információja. Reméli és kívánja,hogy a két klub közötti barátság tartson nagyon sokáig. Búzás Lajosné a Nádasdladányi klub vezetője még az ajándékok átadását megelőzve ő is szólt a megjelent tagokhoz. Felnőtt korba lépett a klubok közti kapcsolat.

Középen Varga Tünde Nádasdladány polgármestere és jobb szélen csíkosban Buzás Lajosné Nádasdladányi Nyugdíjas klub vezetője,közrefogja a Mecseknádasdi Nyugdíjas klub vezetőjét.Ez a köszöntések perceiben készült.

Hiszen tizennyolc évvel ezelőtt Balázs Jánosnak köszönhetően „jött össze”a két csoport. Buzásné kitért köszöntőjében arra is,hogy „minden alkalommal hozunk fiatalabb tagokat is ezekre a találkozókra,hiszen meg kell „fertőzni” az utánunk következő generációkat is hogy mi utánunk is fenn maradjon ez a kapcsolat.”Csoportunk ebédre érkezett amit a köszöntések majd a vidámság tett felejthetetlenné és jó hangulatú kellemes emlékezetes nappá. De tegyek említést a délelőtt programjáról is.

Egy jelenet a ladányiak előadásából

Csoportunk az Abaliget Cseppkő barlangban járt. A nagy hőségben egész kellemes klímájú mintegy 97 %-os páratartalommal bíró és 12 c fokos  barlangban sok szép látványosságban volt részünk és a túra vezetőnek köszönhetően hasznos információkkal gazdagodtunk amit erről a barlangról tudni lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!