Hírek

2017.06.01. 07:51

Négy baleset történt egy nap alatt Fejér megyében

Az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Fejér megyében.

Gárdonyban, a Kossuth utca és a Jókai Mór utca kereszteződésébe kértek rendőri segítséget 2017. május 31-én délelőtt egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Volkswagen típusú személygépkocsival közlekedő 63 éves budapesti asszony a kereszteződéshez érve nem biztosított elsőbbséget egy Audi típusú személyautónak és összeütközött vele. A baleset következtében a Volkswagen két utasa, valamint az Audi 31 éves dunaújvárosi vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

 

 

Amint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2017. május 31-én 13 óra 50 perc körül a 63-as főút 84. kilométerénél, Belsőbáránd térségében. Részletek itt

 

 

 

 

A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt intézkedtek 2017. május 31-én délelőtt Baracson, a Táncsics utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésében, ahol egy Hyundai típusú személyautó 39 éves helyi vezetője a kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő 56 éves asszonynak és elütötte. Az elektromos kerékpár vezetője az ütközés következtében súlyos sérülést szenvedett.

Székesfehérváron, a Csíkvári útról érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a rendőrségre 2017. május 31-én késő este. Egy Skoda típusú személyautó 59 éves kőszárhegyi vezetője haladása során – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az úttestről és villanyoszlopnak ütközött. Az ütközés következtében a gépjármű sofőrje súlyos sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!