Hírek

2016.10.24. 10:05

Négy baleset, négy ittas sofőr

Fejér megyében ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök.

Egy 32 éves ózdi férfi a Bicske és Mány közötti útszakaszon szenvedett anyagi káros balesetet 2016. október 22-én este. Egy BMW típusú gépkocsival lehajtott az úttestről és egy fának ütközött. A férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök mintavételre előállították.

A rendőrök egy 35 éves férfit állítottak elő mintavételre, aki a gyanú szerint 2016. október 22-én este Etyek és Herceghalom között ittas állapotban közlekedett egy Nissan típusú gépkocsival, elvesztette uralmát a járműve felett és az útpadkára hajtott. A sofőr a balesetben megsérült.

A 6-os főúton 2016. október 23-án hajnalban Dunaújváros és Rácalmás között egy 25 éves kulcsi férfi egy Volkswagen típusú gépkocsival előbb egy jelzőtábla tartóoszlopának, majd egy kerítésnek csapódott. A férfinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök mintavételre előállították. Személyi sérülés nem történt.

A járőrök 2016. október 23-án este arról kaptak bejelentést, hogy egy láthatóan ittas férfi Jenőben egy Volkswagen típusú gépkocsival anyagi káros balesetet szenvedett - az árokba hajtott - majd távozott a helyszínről. A történtek után a járőrök Polgárdiban, a Deák Ferenc utcában igazoltatták a jármű 38 éves vezetőjét. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök mintavételre előállították.

A balesetek bekövetkezésének körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek bekövetkezésének kockázata nagymértékben megnő, amennyiben a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztanak. Az ittas járművezetők nem csak saját magukat teszik ki veszélynek, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is, ezért kérjük, hogy amennyiben alkoholt fogyasztottak, ne üljenek a volán mögé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!