Hírek

2017.06.18. 21:20

Nem csak sport - A jóga világnapja Székesfehérvár belvárosában

SZÉKESFEHÉRVÁR A jóga világnapja alkalmából szerveztek népszerűsítő programot, illetve egy flashmobot a belvárosban vasárnap délután.

Laci Patrícia

Harmadik alkalommal szervezték meg a jóga világnapját a világon, ennek apropóján népszerűsítették kicsit a jógát a belvárosban is.

A program elején Szűcs Dorina oktató gyermekjógát tartott a kicsiknek, hiszen ezt a mozgásformát nemcsak felnőttek, hanem gyerkőcök is végezhetik. A lelkes lurkók ügyesen végeztek el minden gyakorlatot, amelyet Dorina játékos formában mutatott meg nekik.

Fotó: Koppán Viktor

Az eseményen Sarita Taneja attasé is tolmácsolta az indiai nagykövet üzenetét, elmondta, örülnek, hogy Fehérvár népszerűsíti a jógát, amely egyébként nem csak egy sport! A jóga jót tesz az elmének, a léleknek, illetve a termékenységnek is.

Sarita Taneja felszólalása után jógás flashmob kezdődött, amelyhez egyébként bárki csatlakozhatott, még olyan személy is, aki soha életében nem űzte ezt a mozgásformát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!