Hírek

2017.05.23. 20:35

Dudás Patrícia - "Nem fárasztó volt, inkább fantasztikus!"

MÁTYÁSDOMB Sűrű éve volt Dudás Patríciának, a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztesének, mégsem pihen: ismét döntőben szerepel.

Szanyi-Nagy Judit

Eseményről eseményre járt az elmúlt csaknem egy évben a Fehérvár Szépe győztese, Dudás Patrícia, aki most ismét versenyre készül: május 26-án a Miss Alpok Adria és Megye Szépe döntőjében méretteti meg magát. - Bár sűrű volt ez az egy év a sok prog-ram és az érettségi miatt, inkább fantasztikusnak mondanám, mint fárasztónak - mondja a szépség. - Mindig az adott dologra koncentráltam: szellemileg és testileg is ott voltam az adott helyen. Így lesz ez az Alpok Adrián is, ahol továbbra is önmagamat fogom adni - teszi hozzá.

Szemben a Fehérvár Szépével, a Miss Alpok Adriánál nem volt felkészülés, tábor, így a lányok lehetőséget sem kaptak arra, hogy megismerhessék a vetélytársaikat .

Patrícia az érettségi vizsgák mellett készül fel a Miss Alpok Adria döntőjére - és úgy néz ki, nem ez lesz az utolsó szépségverseny, ahol viszontláthatjuk a 2016-os Fehérvár Szépét Fotó: Koppán Viktor

- Csak a fotózáson láttuk egymást, ahol mindenki kialakított egy véleményt a másikról, láttuk, mennyire csinosak az ellenfelek, de a képességeiket, tehetségüket nem ismerjük - meséli. Ráadásul a zsűrivel sem ismerkedtek meg úgy, ahogyan a Fehérvár Szépén, így nem tudják, mi alapján értékelik majd őket. Az biztos: az egyik feladatban egy nevezetességet kell bemutatniuk, amely során Patrícia a székesfehérvári Királyi Napokról beszél majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!