Hírek

2015.10.09. 15:04

Nem marad el tanóra az építkezés miatt

Mór - Egyetlen tanóra sem marad el a Táncsics gimnáziumban, pedig gőzerővel zajlik a nyílászárók cseréje, az épület szigetelése.

B. Kiss László

Birkás Krisztina, Törő Gábor, Fenyves Péter a gimnázium előtt

Felállványozva fogadja a látogatót a móri Táncsics gimnázium épülete, ahol a tető és fal külső szigetelését, valamint a homlokzati nyílászárók cseréjét végzik.

- A beruházásra csaknem 150 millió forintot nyert egy uniós pályázaton a város önkormányzata - mondták el pénteken azon a sajtótájékoztatón, amelyet Törő Gábor országgyűlési képviselő és Fenyves Péter polgármester tartott.

2006-ban fogadta el Mór önkormányzati képviselőtestülete azt a 10 évre szóló programot, amely az oktatási-nevelési intézmények felújítását tűzte ki célul. A célkitűzések mostanra csaknem maradéktalanul teljesültek, időközben ugyanis - több lépcsőben - a bölcsőde, a három óvoda, valamint a Zimmermann, a Radnóti és a Petőfi iskola energetikai felújítása is megtörtént. Ami még hátra van, az a Petőfi iskola új szárnyának megépítése derült ki a tájékoztatón, ahol ott volt Birkás Krisztina intézményvezető is, aki érdeklődésünkre elmondta: sikerült megszervezni, hogy zavartalan legyen a gimnáziumban az oktatás az építkezés ideje alatt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!