Hírek

2016.09.05. 16:43

Nem mindennapi baleset: tűzpiros Ferrari tört az M7-esen

Nem gyakran látni az M7-es autópálya belső sávjában veszteglő, hátulról alaposan helybenhagyott Ferrarit, hétfő délelőtt azonban a Martonvásár felé autózóknak ebben a ritka látványban lehetett részük.

Házi Péter

Amint Sipos Mónikától, a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, az M7-esen egymástól nem messze kétszer két autó ütközött, úgynevezett utoléréses balesetben, azaz a biztonságos követési távolságot nem tartotta meg a hátsó autós.

Fotó: MTI

A fotón is látható, hogy a piros sportkocsi hátulja alaposan kapott, a hátsó sárvédő íve is meggörbült. A beleütköző Hondának pedig a jobb eleje sérült. A balesetben egyetlen ember sérült könnyebben, aki a baleset után fél órával kezdte fájlalni az egyik testrészét.

Arról nem szól a fáma, hogy a Ferrari és a mögötte haladó Honda sofőrje vajon "gyorsulási" versenyt játszottak-e egymással vagy az esős időjárás okozhatta a balesetet, mindenesetre a baleset körülményeit majd a vizsgálat kideríti.

Címkék#baleset#M7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!