Hírek

2016.05.02. 09:29

Nem tisztelték a Családok ligetét - vandálok törtek-zúztak

Székesfehérvár – Vandálok jártak a Családok ligetében – valaki összetörte a szalonnasütőt, amelyet a Széna Egyesület a Családokért tett ki 2009-ben.

S. Töttő Rita

 

Számos családi rendezvény helyszíne volt az elmúlt években a Családok ligete a Palotavárosi tavaknál, ahol 2009-ben egy szalonnasütőt is felállított a Széna Egyesület a Családokért. Bálesné Elekes Rita, az egyesület elnöke elborzadva látta, hogy nem rég ismeretlenek összetörték szeretett kültéri alkalmatosságukat.

– Bizonyítani nem tudjuk, hogy kik tehették, de az biztos, hogy direkt törte össze valaki – árulta el. Bozai István városgondnok lapunk kérdésére elárulta: Április végén, az útügyelet a szokásos ellenőrzése alatt vették észre, hogy összetörték a szalonnasütőt. Ezután biztonságosan körülzárták a területet, nehogy valaki megsérüljön. A tűzrakót azóta elszállították, ám remélhetőleg nem marad sokáig üresen a helye. A városgondnok szerint Viza Attila, a terület önkormányzati képviselője, mikor tudomást szerzett a történtekről, azt kérte a Városgondnokságtól, hogy keressenek a tűzrakó helyére játszóeszközt, majd pedig egyeztessenek a továbbiakról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!